Over Clonable

Clonable – uw kloon & lokalisatie tool voor website & webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefoonnummer
+31 492 77 52 69
Adres

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Roadmap

Clonable is continu bezig haar product te optimaliseren. Wat valt er te verwachten de komende tijd?

Komende features

Q4 2021: Live editor

Een what-you-see-is-what-you-get editor voor het aanpassen van vertalingen en elementen van je clone. Op deze manier is het mogelijk om aanpassingen te doen door simpelweg op de pagina aan te klikken wat u wil veranderen. Dit maakt het ook nóg eenvoudiger om bv. een native proofreader aanpassingen te laten maken terwijl hij of zij door de site heen scrollt.

September 2021: Eigen Clonable zoekmachine

In uw kloon zoekt de zoekmachine normaal gesproken in de originele taal. Dit is niet problematisch bij een kloon in dezelfde taal, maar vrij vervelend in een andere taal. Wij zijn op dit moment bezig dit probleem op te lossen.
Afgeronde features

Augustus 2021: Urls automatisch vertalen

Voorheen moesten urls via uploads vertaald worden. Nu is dit niet meer nodig. De urls worden automatisch vertaald voor clones in een andere taal. Er zijn ook nog mogelijkheden om de urls zelf aan te passen.

Augustus 2021: XML vertalen

XML vertalen is mogelijk gemaakt. Dit is bv. heel handig voor het bijhouden van productfeeds en voor het creëren van speciale zoekmachines.

Eind juli 2021 - Van Hongarije tot Japan

Eigen Clonable site gekloond naar vele talen / landen…practice what you preach!

Eind juli 2021 - JSON

JSON vertalen was tot voor kort niet mogelijk. Inmiddels zijn wij zover dat dit wel mogelijk is. Deze feature is op dit moment in bèta, aangezien wij nog niet weten of er nog problemen opdoemen.

Begin juli 2021 - URL's vertalen via upload functie

Via een scraper kunnen wij alle urls op uw website opsporen, vertalen en uploaden. Later dit jaar komt er een automatische vertaalfunctie van alle urls, zodat ook als u een nieuwe pagina toevoegt de URL automatisch vertaald wordt.

Juni 2021 - 5 minuten

Een functie werd gebouwd zodat iedere medewerker van Clonable binnen 5 minuten een buitenlandse website kon genereren als demo. Deze functie zorgde ervoor dat veel mensen sneller overtuigd konden worden van het nut van Clonable.

Januari - juni 2021 - Knowledgebase en website

In de eerste maanden van 2021 is hard gewerkt om de site in orde te krijgen. Met het aanmaken van een uitgebreide knowledgebase voor onze klanten, informatieve filmpjes, uitleg, enz.

Augustus 2020 - Clonable

De naam Clonable wordt geboren…

December 2019 - Dashboard

Eerste versie van het dashboard wordt online gezet, zodat klanten hier ook mee zouden kunnen gaan werken.

Medio 2019 - Brainstormen

Bedenken en brainstormen van het oorspronkelijke idee: Belgische sites mogelijk maken zonder gedoe. Een maand of 2 later is de eerste beta website opgeleverd: Ippontime.be. Oorspronkelijke naam: Sitespark (we waren van plan meerdere tools onder deze naam te hangen)