Over Clonable

Clonable – uw kloon & lokalisatie tool voor website & webshops.

E-mail
info[@]clonable.net
Telefoonnummer
+31 492 77 52 69
Adres

Business Center Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Klant recensies

  /  Klant recensies

Tim Bevers

Als eigenaar van verschillende webwinkels voor sportartikelen zoals Hockeygear.eu is Clonable voor mij onmisbaar. Ik vergroot zo mijn markt in een handomdraai! Ik raad het iedereen aan die uit zou willen breiden naar bijvoorbeeld België. Zonder grote moeite kunnen onze zuiderburen nu ook bij mij een bestelling doen. We zijn daarom ook begonnen voor andere sites, bv over keepershandschoenen, judopakken en sportschoenen. En we hebben onze Spaanse hockeywebshop gekloond naar een Argentijnse versie. Die laatste heeft nu al meer bezoekers dan de Spaanse versie. Top!

Niek van der Rijt

Dankzij Clonable heeft mijn webwinkel in Plotters weer een grens verlegd. Ik heb voortaan zonder moeite orders uit België erbij. Zeer tevreden, zou het zo weer doen.

Kenny Kroes

Sinds 2 jaar weken we met Clonable voor de vertaling van onze Nederlandstalige webshop voor sportartikelen naar buitenlandse shops. Hierdoor zijn we nu ook in Duitsland, Frankrijk en Spanje actief. Na een vrij korte periode zijn de bestellingen vanuit de verschillende landen zichtbaar toegenomen zonder hier zelf veel energie en tijd in te steken. Een aanrader dus voor webshopeigenaren die op een makkelijke manier Crossborder willen gaan werken.

Deze bedrijven gingen je voor

Start nu met Clonable!

Geniet zo snel mogelijk van deze tool. Een website klonen en lokalisatie toepassen is mogelijk met een beetje hulp van Clonable.
Bekijk de mogelijkheden.