🎉 We hebben onze nieuwe WordPress plug-in gelanceerd! Download nu

5 redenen om uw camping of hotel website te vertalen

Als u een camping- of hotelwebsite heeft, is het een goed idee om deze te laten vertalen. Er zijn verschillende redenen waarom u dit zou willen doen. In dit artikel zullen we enkele van die redenen bespreken.

1. Het kan uw zoekmachineposities verbeteren

Als u uw website vertaalt in andere talen, kan dit uw zoekmachineposities verbeteren. Wanneer u uw website vertaalt, krijgt u ook toegang tot meer zoekwoorden die u kunt targeten. Dit betekent dat u beter zult scoren in zoekresultaten, wat weer betekent dat u meer bezoekers en klanten zult krijgen.

2. Het kan uw conversies verhogen waardoor u meer succes heeft

Als u uw website vertaalt, zullen er meer mensen zijn die uw website begrijpen. Dit betekent dat u meer mensen kunt overhalen om een aankoop te doen of een reservering te maken. Dit kan uw omzet verhogen. Als u uw website alleen in uw eigen taal heeft, dan mist u namelijk een grote hoeveelheid internationale klanten. Vertalen naar andere talen zal uw website beter vindbaar maken in zoekmachines voor mensen die niet goed uw eigen taal of bijvoorbeeld Engels spreken. Dit kan uw aantal bezoekers vergroten en u meer boekingen opleveren. Dit kan u helpen om meer succes te hebben met uw bedrijf.

3. Het kan uw naamsbekendheid vergroten

Als u uw website vertaalt, zult u meer mensen bereiken. Dit betekent dat u uw merk naamsbekendheid kunt vergroten. Dit kan u helpen meer klanten te krijgen.

4. Spreiding van bezoekers gedurende het jaar

De meeste hotels en camping in de wereld, met sommige uitzonderingen op zeer bijzondere locaties, zijn lang niet vol tijdens het laagseizoen. Voor sommigen betekent dat de winter, voor anderen de zomer, of misschien de periode na het vakantieseizoen, en voor weer anderen iets heel anders, maar voor alle hotels en campings betekent het sterk verminderde inkomsten. Als u uw website vertaalt, zult u meer mensen bereiken in allerlei landen. Deze landen hebben niet allemaal dezelfde vakantieperiodes en vrije dagen. Dat zorgt voor meer spreiding, waardoor u in de rustige tijden van het jaar wellicht meer klanten krijgt.

5. De minder-goed engels sprekende consumenten gebruiken minder vaak platformen…

Sommige reizigers in het buitenland spreken de taal van uw land niet of heel slecht Engels, dus kiezen zij liever voor hotels die hun alle aanvullende informatie bieden in een taal die zij volledig kunnen begrijpen. Boekingsplatforms zijn vaak in het Engels en niet iedereen vertrouwt Google translate voor dergelijke belangrijke beslissingen op vakantie.

Welke manieren zijn er om uw hotel- of camping website te vertalen?

Hoe kan ik mijn gasten de informatie over mijn hotel of camping en overige informatie over de regio in meerdere talen aanbieden? Clonable maakt het mogelijk om uw gehele hotelwebsite in tientallen talen te vertalen. Daarbij kunt u uw gasten snel en eenvoudig informeren over de bestemming, uw hotel en de omgeving door middel van machine learning vertaling, gecombineerd met de mogelijkheid deze snel te verbeteren door middel van een frontend-editor en vervangingsregels. Alle informatie, dus ook de informatie over prijzen, kamers, uw restaurant of bezienswaardigheden in de regio, wordt continu automatisch vertaald en kan in tientallen talen aan uw gasten worden verstrekt. Clonable maakt het zo mogelijk de taalbarrières tussen uw camping of hotel en uw klanten in de digitale wereld te overwinnen.

Hoe kan ik het online aanvraag- en boekingsproces in meerdere talen aanbieden?

De technologie achter Clonable kan vrijwel elke website snel en eenvoudig vertalen zonder complexe en dure technische aanpassingen. Ook formulieren en tools voor het aanvragen en boeken van kamers kunnen vaak eenvoudig worden geïntegreerd. Voor 95% van de websites gebeurt dit automatisch en zonder handmatige inspanning.

Ontvang vandaag nog een demo van uw door Clonable vertaalde website

Clonable is het perfecte alles-in-één websitevertaalplatform voor uw hotel- of camping. Vraag een demo aan en begin vandaag nog met het vertalen van uw website in tientallen andere talen en bereik uw klanten in hun moedertaal. Verhoog uw bezoekers en gasten aantallen en vergroot uw internationale aanwezigheid met slechts een paar klikken aangedreven door machine learning vertaling.

Heb je nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Gerelateerde blogs: