🎉 We hebben onze nieuwe WordPress plug-in gelanceerd! Download nu

14 manieren om meer websiteverkeer te krijgen in 2023: SEO, vertalen en meer…

Op zoek naar meer websiteverkeer in 2023? Het maakt niet uit in welke business u zit, meer websiteverkeer kan alleen maar goede dingen betekenen. Meer verkeer betekent meer leads, en meer leads betekenen meer verkoop. Maar hoe gaat u eigenlijk te werk om het websiteverkeer te verhogen? In dit artikel delen we 14 van de beste manieren om meer websiteverkeer te krijgen, van SEO tot vertalen en verder.

1. Trefwoordenonderzoek, ook internationaal indien mogelijk

Als u uw websiteverkeer wilt verhogen, moet u ervoor zorgen dat u zich op de juiste zoekwoorden richt. Doe uitgebreid onderzoek en zoek uit welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor uw bedrijf en voor welke u realistisch gezien kunt ranken. Zodra u dit weet, kunt u uw website en uw inhoud optimaliseren voor die zoekwoorden. Zonder dit onderzoek bent u namelijk in het wilde weg content aan het maken, met veel minder kans op succes.

2. SEO metatitels

De metatitels van uw website zijn een van de belangrijkste SEO-elementen. Zorg ervoor dat ze geoptimaliseerd zijn voor uw doelzoekwoorden en dat ze de inhoud op uw website nauwkeurig weergeven.

3. Gebruik plugins zoals bijvoorbeeld Yoast

Er zijn een aantal SEO-plugins die u kunnen helpen uw website te optimaliseren voor de zoekmachines. Yoast bijvoorbeeld een populaire optie voor WordPress, en deze is gratis.

4. Dupliceer de inhoud van uw website in andere talen

Als u een wereldwijd publiek wilt bereiken, moet u ervoor zorgen dat de inhoud van uw website beschikbaar is in andere talen. Een simpele en effectieve manier om dit te doen is om een tool zoals Clonable te gebruiken om uw inhoud te dupliceren en versies in andere talen en landen te maken.

5. Schrijf gastberichten

Gastbloggen is een geweldige manier om exposure voor uw website te krijgen en relaties op te bouwen met andere bloggers in uw branche. Benader andere bloggers in uw branche en kijk of ze geïnteresseerd zijn in het publiceren van een gastbericht van u.

6. Maak een nuttige tool of content

Als u wilt dat mensen terug blijven komen naar uw website, moet u ze daar een reden voor geven. Een manier om dit te doen is om een nuttige tool of content te creëren die ze kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld, als u een webdesigner bent, kunt u een gratis webontwerpsjabloon maken.

7. Dien persberichten in

Als u nieuwswaardige inhoud hebt, dien deze dan in op persberichtensites zoals PRWeb. Dit kan de zichtbaarheid van uw website en uw bedrijf vergroten.

8. Maak interne links

Een manier om mensen langer op uw website te houden is het maken van interne links tussen de pagina’s van uw website. Op deze manier kunnen ze gemakkelijk van de ene naar de andere pagina navigeren zonder uw site te hoeven verlaten. Daarnaast zal Google dit ook waarderen en dit zal uw zoekmachineposities verhogen.

9. Wijzig uw headers en titels

Als u meer websiteverkeer wilt, zorg er dan in ieder geval voor dat de headers en titels van uw website geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Dit omvat het gebruik van trefwoordrijke titels en beschrijvingen. Deze titels zijn, gecombineeerd met de metatitels voor een groot deel verantwoordelijk voor uw

10. Gebruik sociale media

Sociale media is een geweldige manier om het websiteverkeer te verhogen. Maak profielen aan op populaire social media sites en deel de inhoud van uw website met uw volgers.

11. Adverteren

Advertising is een andere geweldige manier om meer websiteverkeer te krijgen. U kunt AdWords of andere betaalde advertentieplatforms gebruiken om een breder publiek te bereiken.

12. Dien uw website in bij directories

Het indienen van uw website bij online directories kan helpen uw Google positie te vergroten en u meer verkeer opleveren.

13. Maak een blog

Een blog is een geweldige manier om mensen terug te laten komen naar uw website. Zorg ervoor dat u het regelmatig bijwerkt met verse, originele inhoud.

14. Gebruik Google Analytics of een andere statistieken tool

Google Analytics is een gratis tool waarmee u het verkeer op uw website kunt volgen. Dit is een waardevolle bron als u wilt zien hoe uw verkeer in de loop van de tijd verandert.

Dit zijn slechts enkele van de beste manieren om meer websiteverkeer te krijgen in 2023. Door deze tips te gebruiken, kunt u het verkeer op uw website verhogen en meer leads en verkopen krijgen.

Uw website vertalen en meer websiteverkeer krijgen?

Clonable is een van de beste manieren om uw website gemakkelijk te vertalen en te internationaliseren. En daardoor kunt u eenvoudig en snel meer websiteverkeer krijgen. U kunt elke bestaande website en blog binnen enkele seconden vertalen met behulp van onze eenvoudige en intuïtieve websitevertaalsoftware. In plaats van het bouwen van een geheel nieuwe website en het over moeten zetten van alle content, deze eventueel te laten vertalen, en het bijhouden van twee sites, heeft u met Clonable binnen 5 minuten een buitenlandse site. Omdat het een live kopie is, worden wijzigingen op de originele site automatisch doorgevoerd (en vertaald) op de gekloonde site.  Aanpassingen aan bestaande pagina’s worden automatisch vertaald.

En hoe zit het met u? Wilt u ook uw website laten vertalen, neem dan contact op met ons Clonable team. Wij helpen u graag om de best mogelijke oplossing voor uw behoeften te vinden.

Heb je nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

Gerelateerde blogs: